Proef het verschil bij Uw Slager

Uw Slager staat voor lekker, ambachtelijk eten! Zowel voor uw dagelijkse maaltijd als speciale momenten. Genieten van een verjaardag, een huwelijk of de feestdagen kan het beste met Uw Slager. Voor alle gelegenheden, het hele jaar door, hebben wij altijd iets passends in huis voor u. Wij adviseren en inspireren u graag om van de speciale momenten, onvergetelijke momenten te maken.

Winkelimpressie

In 2011 Van Trigt niet alleen gekroond tot 'Worstmakerij - Traiteur van het jaar 2011', maar ook hebben we onze slagerij verbouwd.

In onze slagerij hebben wij de mogelijkheid om lekker te kokkerellen, vanwege de grote werkruimte. Daarnaast hebben we elektrische schuifdeuren in de pui en gekozen voor een centraal koelsysteem met een 'warmte terugwinboiler'. Met deze nieuwe ingrepen besparen we op termijn veel energie.

Onze winkel heeft door de nieuwe inrichting een frisse, smaakvolle en moderne uitstraling.
 

Piggy klantenkaart

Bij ons spaart u eenvoudig met de Piggy spaarpas. Heeft u al een Piggy spaarpas? Neem deze dan mee naar onze slagerij om te sparen voor aantrekkelijke beloningen. Heeft u nog geen Piggy spaarpas, vraag er dan gerust naar bij Van Trigt Uw Slager.

Onze kernwaarden

De winkelformule Uw Slager is erop gericht alle lekkere en eerlijke producten die de ambachtelijke slager maakt en verkoopt voor het voetlicht van de consument te brengen. Wij streven ernaar een stukje persoonlijkheid mee te geven in onze dagelijkse dienstverlening en onze smaakvolle en verantwoorde producten.

Ambachtelijke kwaliteit

Uw Slager is dé ambachtelijke vakman, die verstand heeft van het beste vlees en fijnste vleeswaren. Het assortiment van alle Uw Slagers, wordt gekenmerkt door ambacht en kwaliteit, geleverd met service. Alle drie komen voort uit vakmanschap en een vergaande passie voor lekker eten.

Hygiƫne

Uiteraard volgt iedere Uw Slager de Hygiënecode voor het slagersbedrijf. Maar Uw Slager gaat nog een stapje verder: een speciaal kwaliteitshandboek, audits en productkeuringen op de winkelvloer maken dat Uw Slager iedere dag optimaal met hygiëne en kwaliteit bezig is!

Van Trigt Uw Slager

Dorpsstraat 5
4181 BM Waardenburg
0418-651312

Openingstijden

maandag 08:00 - 18:00
dinsdag 08:00 - 12:30
woensdag 08:00 - 18:00
donderdag 08:00 - 18:00
vrijdag 08:00 - 19:00
zaterdag 08:00 - 15:00
zondag Gesloten

Traditie in Smaak • Ambachtelijk vakmanschap • Passie voor kwaliteit