Proef de herfst bij Uw Slager!

De herfst is begonnen, dat betekent: tijd voor rookworst, erwtensoep, suddervlees en voor stamppot.

Onze rookworst, daar zijn we trots op!

Wat is er nu lekkerder dan een ambachtelijk bereide rookworst van Uw Slager?! Wij maken onze rookworst met passie en volgens traditionele receptuur. Met als resultaat een sappige worst, vol van smaak. En daar zijn we trots op!

Wat zit er in?
Rookworst wordt gemaakt van fijn gemalen vlees met specerijen en zout. Verreweg de meeste rookworsten worden gemaakt van varkensvlees, rundvlees of een combinatie van beiden. Het vleesmengsel wordt in de meeste gevallen in een natuurdarm gestopt. De ambachtelijke worsten worden gerookt in een speciale rookkast.

Recepten en kooktips

Inspiratie van Uw Slager

Inspiratie opdoen voor de meest lekkere herfstrecepten? Bekijk onze verrassende recepten met rookworst. Voor inspiratie en tips gaat u natuurlijk naar de Uw Slager bij u in de buurt.

Eet smakelijk!

Ovenschotel met courgette en rookworst

Hoofdgerecht
Vleeswaren
Aardappelen, Groenten, Vlees
4 personen
Makkelijk
20-40 minuten
Oven
Overig

Lichte erwtensoep met munt en rookworst

Voorgerecht
Kip, Varken
Groenten, Vlees
4 personen
Makkelijk
20-40 minuten
Koken
Overig

Van Trigt Uw Slager

Dorpsstraat 5
4181 BM Waardenburg
0418-651312

Openingstijden

maandag 08:00 - 18:00
dinsdag 08:00 - 12:30
woensdag 08:00 - 18:00
donderdag 08:00 - 18:00
vrijdag 08:00 - 19:00
zaterdag 08:00 - 15:00
zondag Gesloten

Traditie in Smaak • Ambachtelijk vakmanschap • Passie voor kwaliteit